Südamest suur tänu kõigile Käobändi CD plaadi esitluskontserdi külastajatele!

Professionaalsetest muusikutest koosnevatel bändidelgi ei ilmu iga päev plaate. Ühe hoolekandeasutuse bänd on aga juba ise päris haruldane nähtus&#44 seda haruldasem on&#44 et see bänd annab välja oma CD-plaadi.

Käo Tugikeskuse pere on väga tänulik Käobändi ellu kutsumise eest Anne Lillele&#44 kes 2015. aastal viis&#44 ETV saadet “Puutepunkt” tehes&#44 Käo keskuse inimesed kokku ansambliga Bombillaz. “Puutepunkt” salvestas Käobändi loomisprotsessi esimestest kokkusaamistest esimese kontserdini Käo Tugikeskuse Pae keskuses. Ja juba sama aastal esines Käobänd koos Bombillaze muusikutega Vabaduse väljakul.

Bombillaze muusikud Kill Kaare ja Arno Kalbus jäidki seotuks Käobändiga&#44 kes ka täna koos Käobändiga plaadiesitluskontserdil laval esinesid.

Nüüdseks on Käobänd esinenud oma erilise muusikaga juba mitmetes kohtades: Käo Tugikeskuse üritustel&#44 Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis&#44 Haraka Kodus&#44 Maardus&#44 Paldiskis&#44 Kondase Keskuses Viljandis. Väga eriline esinemine oli 2018.a detsembris&#44 kui saime mängida pilli ja laulda Vabariigi presidendile Kersti Kaljulaidile Kadrioru lossis.

Killi ja Arno kõrval on Käobändi noorte musitseerimist pidevalt juhendanud ja nende arengut toetanud Käo Tugikeskuse erinevad muusikaterapeudid&#44 sest muusika ei kõla Käo Tugikeskuses mitte ainult bändiproovides. Võib isegi ütelda&#44 et erilist muusikat tehakse Käos igapäevaselt: kõikidel muusikateraapiaseanssidel.

Käobändis on kõige tähtsam just nimelt see kogemus&#44 mida üheskoos musitseerides&#44 oma esinemisrõõmu ja siirast muusikat erinevatel kontsertidel jagades saame. Käobänd näitab ühiskonnale&#44 kui palju on võimalik suure tahte ja positiivse eluhoiakuga ära teha&#44 üksi oleks see aga liiga raske. Tänaseks kui on realiseerunud üks meie eesmärk – oma CD&#44 saame tänada oma toetajaid.

Eriliselt soovime oma Käobändiga ja tänase kontserdiga tänada meie noorte lähedasi ja peresid!

Täname veel kõiki neid tugikeskuse inimesi&#44 kes on pühendanud palju aega ning energiat&#44 et luua meile võimalused eneseteostuseks ning eneseväljenduseks.

Me oleme tänulikud jätkuvale toele Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti poolt&#44 kes on toetanud CD plaadi salvestamist&#44 keskuses muusikaliste tegevuste juhendamist ning meid laiemale avalikkusele tutvustava videolõigu tootmist EV100 kingituste lehele. &#160:

Me täname toetuse eest Tiina Kangrot&#44 kes on panustanud ressursse Käobändi esinemistele nii keskuses kui väljaspool keskust.&#160:

Loomulikult täname kõiki neid häidi inimesi&#44 kes Hooandja vahendusel meie esimesele CD plaadi valmimisele hoogu andsid!

Kohapeale tuli meie Käobändi vaatama ja tervitama Tallinna abilinnapea sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonnas Betina Beškina&#44 kes ütles&#44 et kuulates Käobändi mängimas tundis ta&#44 et igaüks läheb kontserdilt ära parema inimesena&#44 see ongi kunst! Käobändi tuli veel tervitama Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti esindus eesotsas arendus- ja haldusosakonna juhataja&#160: Raivo Alleviga.&#160:

Täname südamest kõiki kaasaelamise ja toetuse eest!