Maleva keskuse rekonstrueerimine 11.11.2019-14.10.2020

Täna, 28. detsembril avasime pidulikult Käo Tugikeskuse Maleva keskuse.
Maleva keskuses alustame aktiivset tööd alates 4. jaanuarist 2021. 
Rekonstrueerimise rahastaja: Tallinna Linnavalitsus (1,9 miljonit). 
Hanke korraldajaks/ vastuvõtjaks: Tallinna Linnavaraamet.
Ehitaja: ehitusfirma Fidele OÜ.
Maleva keskusesse paigaldatud laesiinidel tõstukite kaasfinantseerija/ toetaja: Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Sotsiaalministeerium. 
Rekonstrueerimise tegevuse koostööpartner ja sisustamise korraldaja: Käo Tugikeskus.

 

 

Käo Tugikeskuse Maleva keskuse hoones on loodud kaasaegsed ja ligipääsetavad ruumid raske või sügava intellekti- ning liitpuudega täiskasvanutele teenuste osutamiseks. Hoone suletud netopind on 2096,5 m². 

Pakume riiklikke erihoolekandeteenuseid (igapäevaelu toetamise teenust, igapäevaelu toetamise teenust päeva- ja nädalahoiuna) ja rehabilitatsiooniteenuseid. 

Renoveeritud keskuses on kohandatud vastavalt meie sihtgrupi eripäradele viis kodurühma, kus ühes rühmaruumis on koos kuus teenusekasutajat. Majutusüksuses on loodud kolmeteist majutuskohta. Lisaks on ühe rühma loodud kolm majutustuba, mis võimaldab katsetada oma kodurühmas ööbima jäämist. Uue maja võimekus on pakkuda teenuseid tööpäevadel päevasel ajal kuni 30-le teenusekasutajale ja ööpäevaringselt kuni 16-le teenusekasutajale. 

Rehabilitatsiooniteenuste osutamiseks on sisse seatud kaasaegsed füsioteraapia, tegevusteraapia ja muusikateraapia ruumid. Eelnimetatud teraapiate lisaväärtuseks on loodud ka eraldi vibroakustilise teraapia osutamise ruum.

Maleva keskuses on veel sisustatud lükandustega saal mis mahutab kuni sada inimest, kaasaegse tehnikaga söögisaal/ õppeköök ja ruumikas tunnetustuba. 

Rühmaruumides ja majutusüksuses on kohandatud kaasaegsed ja ligipääsetavad tingimused, et läbi viia erinevaid individuaalseid ja rühmategevusi. 

Uued laesiinidel tõstukid teraapia ruumis, majutuse- ja tualettruumides võimaldavad hooldustegevusi läbi viia teenusekasutajate suhtes väärikalt ja turvaliselt ning töötajaid füüsiliselt säästvalt ja mugavalt. 

Fotogalerii Maleva keskuse rekonstrueeritud keskkonnast. 

Suur tänu meie teenusekasutajate vanematele mõistva suhtumise ja kannatlikkuse eest Maleva keskuse rekonstrueerimistööde ajal!
Täname südamest tugikeskuse töötajaid, kes kannatlikult rekonstrueerimistööde lõppu ootasid ning ettevalmistustöödel kogu jõust kaasa aitasid, mille eesmärgiks oli Maleva keskuseõigeaegne avamine! 
Täname meie koostööpartnereid ja rahastajaid kaasaegse ja hädavajaliku keskkonna loomisse panustamise eest!